• La carbassa es caracteritza per ser una verdura molt sana i saludable, que a més de ser beneficiosa és ideal en dietes d’aprimament, per ser baixa en calories.

 

Si busques una verdura o un vegetal que pugui ser molt baix en calories, especialment perquè segueixes una dieta d’aprimament, la carbassa és una sàvia i molt bona elecció.

Aquest vegetal destaca precisament per sobre de molts altres no només perquè tingui un baix contingut calòric. També compten amb una alta presència d’aigua i una bona quantitat de fibra.

Això vol dir que és ideal per al restrenyiment o la retenció de líquids. Compta amb vitamines i minerals, com  vitamines A, E i C, i una important aportació d’antioxidants.

Els beneficis nutricionals més importants de la carbassa són:

-Vitamines Antioxidants A, E i C, a més de magnesi, calci, potassi, fòsfor i ferro.
-Efecte Diürètic, podent ser utilitzada en casos de trastorns urinaris.
-Bona Font de fibra, que a més de digestiva produeix sacietat.
-Regula El nivell de glucosa a la sang.

 

Les llavors de carbassa també són una altra de les parts que ens ajuden a millorar la salut. I és que ens ajudaran a millorar l’estat general del cos, ja que les podem utilitzar per disminuir els efectes de la febre. També ajuden a enfortir el cervell, a causa dels minerals que contenen. Resulten molt nutritives  per al nostre organisme.

Sobretot l’efecte que té la carbassa és diürètic i depuratiu. Per això és una bona manera de mantenir uns ronyons en perfectes condicions. Però la seva funció depurativa no només es queda en això. I és que el seu alt contingut en fibra ens ajudarà a mantenir un organisme lliure d’impureses i en perfectes condicions.