93 421 70 94 - 649 93 06 08

La nespra és conegut pel seu contingut en vitamines i els seus efectes beneficiosos per a la digestió. La seva temporada és de març a juny, moment en el qual es pot gaudir al màxim del seu sabor i vitamines.

La nespra és el fruit de l’arbre de mateix nom, un arbust petit que procedeix de sud-est d’Àsia. La nespra està muy indicada quan es fa dieta ja que només té 47 calories, similar a les pastanagues. És molt ric en vitamina A, calci i magnesi i vitamina C. Pels seus efectes expectorants, menjar nespra ajuda a mitigar els efectes del refredat en general.

La nespra aporta fibra que regula la digestió i el trànsit intestinal. En l’Antiga Roma i durant l’edat mitjana s’usava la polpa de les nespres com a remei per a trastorns intestinals.

La vitamina C que conté el nespra és un potent antioxidant natural que ajuda al sistema immunològic per defensar-se de l’oxidació cel·lular. La vitamina C també estimula l’absorció del ferro.

El nespra té més d’un 80% d’aigua per tant és un aliment amb propietats diürètiques. Es recomana en dietes de control de pes, per combatre la cel·lulitis i per a persones amb hipertensió.