• La papaia és una fruita tropical considerada com una de les més riques en antioxidants. Ens protegeix contra el càncer o les malalties cardiovasculars.

 

La papaia també es una fruita que afavoreix la digestió, ja que conté uns enzims semblants a les de l’estómac. Per tant, ens ajuda a digerir les proteïnes que contenen els aliments que consumim i a evitar les digestions pesades.

La papaia conté moltes vitamines del grup B, C, A i D), i minerals com el calci, el potassi o el sodi. També és rica en fibra dietètica.

Gràcies al seu contingut en fibra, la papaia és una fruita amb un gran poder desintoxicant. Ajuda a desintoxicar el nostre organisme i a fer que expulsi les toxines acumulades.

També és una fruita depurativa, que ajuda a netejar tant el còlon com els intestins. Destaquen de la papaia les seves propietats antiinflamatòries, gràcies a l’acció conjunta de la vitamina C, E, betacarotens i enzims.

Protegeix contra l’artritis reumatoide (i altres inflamacions). És diürètica suau pel que ajuda contra la retenció de líquids i a depurar el nostre organisme.

Elimina els paràsit intestinals, és bona per a la vista i també per a les embarassades per l’àcid fòlic que conté.

En ser rica en vitamines C i E millora la circulació i ajuda a prevenir el colesterol. També és baixa en calories, per això la papaia sol estar inclosa en dietes d’aprimament.