L’albercoc és una fruita ideal per al creixement dels nens i que ajuda a enfortir les defenses.

 

L’albercoc és ric en vitamines A i C i minerals com el potassi, calci i magnesi. És una fruita molt recomanable per als nens, ja que ajuda al creixement dels ossos i a enfortir i desenvolupar el seu sistema nerviós.

És una fruita molt laxant i també té la propietat de desinflamar els intestins. També té propietats diürètiques, per la qual cosa és útil per combatre la retenció de líquids.

L’albercoc és molt ric en ferro, qualitat que afavoreix la lluita contra l’anèmia. Es recomana especialment a les dones amb menstruacions molt intenses.

L’albercoc és eficaç per prevenir la hipertensió i també la gota. Protegeix el cor i és bo per a la vista, la pell, el cabell, les dents i els ossos.

També té un efecte positiu sobre el sistema nerviós i és una fruita recomanada per a les persones que pateixen estrès.

Els albercocs reforcen el sistema immunològic, i són un ajut quan es pateix una baixada de defenses. I en ser molt rics en antioxidants, ajuden a prevenir malalties com el càncer.

També destaca la seva capacitat per disminuir la febre.  És recomanable prendre-ho liquat o barrejat amb mel i aigua mineral. Alleuja la set, desintoxica i baixa l’excés de temperatura corporal. Alhora, nodreix l’organisme amb vitamines i minerals que serviran com a defensa per recuperar-se.